Wie wij zijn

EcarACCU is een onderdeel van Autobedrijf Peter Ursem. Ons bedrijf is een specialist in Hybride en EV voertuigen en heeft daar veel technische kennis mee opgedaan.
Door onze ervaring in ons batterij reparatie centrum zijn wij in staat op een professionele en veilige manier te werken aan aandrijf accu’s. Autobedrijf Peter Ursem is officieel dealer van Mitsubishi, Nissan en Hyundai op 6 verschillende locaties in Noord-Holland.

Wat wij doen

Op een innovatieve manier blazen wij nieuw leven in gebruikte accu’s. Wij ontvangen accu’s van PHEV en EV auto’s en demonteren deze met een hergebruik percentage 98%. Het staal, kunststof en andere metalen voeren wij af. De overgebleven cellen testen wij en bieden deze aan producenten die onze cellen kunnen gebruiken in een nieuwe toepassing. De cellen vormen de basis voor een nieuw product en zullen met een nieuw managementsysteem gebruikt kunnen worden voor energieopslag. Denk daarbij aan het opvangen van pieken in het net, voertuigen, en de opslag van zonnen-energie welke op een later tijdstip gebruikt kan worden.

Het Team

Graag stellen wij u voor aan het gemotiveerde en goed opgeleide team van EcarACCU.  
Wij staan open voor een goed gesprek over de toepassingen of verkoop van onze batterij cellen. 

Pieter Ursem
Jasper Baltus
Jeff Wezel
Erwin Takken
Pieter Ursem

Pieter Ursem

Founder of EcarACCU

Jasper Baltus

Jasper Baltus

Business leader

Jeff Wezel

Jeff Wezel

Innovation & Marketing lead

Erwin Takken

Erwin Takken

ACCU SPECIALIST